Rabo Clubsupport 2020


Ook in 2020 doet de KiBo mee aan de RABO Clubsupport.

Wat vorig jaar nog de Rabo Clubkas Campagne  heette, heet nu Rabo Clubsupport. Vorig jaar leverde de RABO clubkas Campagne ons een mooi bedrag op, n.l. € 680,86. 

Zeker dit jaar hopen we weer op een mooi resultaat, omdat door de coronacrisis de inkomsten van de melkbus, donaties en de club van 100 beduidend lager zijn dan het voorgaande jaar. We kunnen daardoor dit jaar geen extra investeringen doen qua onderhoud en inventaris. We hebben onze spaarrekening al aardig moeten aanspreken.

Tijdens de stemperiode van( 5 t/m 25 oktober)  brengen leden van de Rabobank hun stem uit op hun favoriete clubs/verenigingen/stichtingen. De KiBo staat in de lijst als Stichting Kinderboerderij Schagen. Elk lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarbij maximaal twee per club. De leden ontvangen op 23 april hun stembiljet met meer informatie. De leden kunnen stemmen door in te loggen in de app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

 
Nog geen lid van de Rabo, dan heb je nog tot 1 april om je aan te melden. Als je klant bent van de Rabobank, dan ben je nog geen lid. Daar moet je je voor aanmelden, dat kan eenvoudig en snel via www.rabobank.nl/particulieren/leden.

 
Het resultaat van de Rabo Clubkas Campagne 2019.

  

 


www.rabobank.nl/kvnh  Jouw stem is geld waard !!!       

Jij steunt ons toch ook ?


 

Als lid van Rabobank Kop van Noord-Holland mag je tijdens de Rabobank Clubkas  Campagne stemmen op verenigingen en stichtingen. 
Meld je aan als lid van de Rabobank (kosteloos).  
Beslis mee en steun het verenigingsleven.

Geef ons jouw stem van 5 t/m 25 oktober op  ww.rabobank.nl/kvnh.

Leden kunnen stemmen door in te loggen in de app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.


 

Stem op ons:


 Ons doel:

 
De vervanging van het kastanje houten hekwerk rondom de grote weide.

oude kastanje houten hek

nieuwe dubbelstaafmatten
 
 
             

.